Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W

Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Rossmont M7200, cu debit maxim si bland, cu un con de actiune de aproximativ 120 °, concentrat la aproximativ 60 ° cu duza de concentrare inclusa, Rossmont Mover a fost studiat mai ales pentru a recrea efectul curentilor marini naturali asupra recifului. 

Rossmont M7200, cu debit maxim si bland, cu un con de actiune de aproximativ 120 °, concentrat la aproximativ 60 ° cu duza de concentrare inclusa, Rossmont Mover a fost studiat mai ales pentru a recrea efectul curentilor marini naturali asupra recifului. 

In acvariile cu apa marina, valurile si miscarea apei sunt esentiale pentru sanatatea intregului habitat.

Dezvoltat pentru a avea dimensiuni compacte, dar cu performante foarte ridicate, pomp Mover M are dimensiuni foarte mici, intre pompele de circulatie orientabile din categoria sa pentru acvariile marine si dulci. 

Compatibila cu controlerul WIFI Waver Master WR-2CH(nu este inclus in pretul pompei) sau cu un alt timp de controler cu functia de pornire/oprire on/off.

Grila de protectie (inclusa) pentru aplicarea cand pompa este oprita.

Datorita cablului lung de 2 m si suportului magnetic compact, potrivit pentru geamurile cu grosimea de pana la 15 mm, este posibil sa se pozitioneze liber in orice punct al acvariului si sa se directioneze prin rotirea sa pe articulatia sferica. 

Datorita rotorului axial inovator cu elice de inalta eficienta, consumul de energie este foarte redus si prin urmare caldura transmisa in acvariu este extrem de scazuta. 

Cu noua tehnologie VAS (Vibration Absorbing System), vibratiile normale ale sistemului sunt absorbite de componente adecvate din cauciuc special si nu sunt transmise mediului, garantand astfel un nivel excelent de silentiozitate a produsului. 

Noua tehnologie ACS (Sistem de curatare automata) consta intr-un grup de fante amplasate in puncte bine definite, care permit recircularea apei intr-un mod fortat, eliminand astfel aerul rezidual, curatand continuu fiecare parte a pompei.

Acest sistem garanteaza functionarea continua a pompei 24/24 ore fara o atentie deosebita si reduce exponential frecventa de intretinere, marind remarcabil durata de viata a produsului. 

Caracteristici:

  • Debit: 7200 l/h 
  • Tensiune nominala: 230VAC - 50Hz 
  • Puterea absorbita: 15W 
  • Lungimea cablului: 2m 
  • Suport magnetic pentru sticla de pana la 15 mm grosime 

Pachetul contine:

1buc pompa valuri

duza concentratorului 

grila de protectie 

perie de curatat 

Pentru acvarii cuprinse intre 200-260l

Produs de catre: Rossmont srl Italia

 

 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Rossmont. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Rossmont pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pompa de valuri Rossmont M7200 15 W la prețul 461,13 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Rossmont de la Pet Mart!

Cod intern produs KS-02630-PMVE04
Cod Bare 8057093340140
Cod Intern Furnizor PMVE04
Producător Rossmont
Notificare culori multiple Nu
Putere 15 W
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.